torstai 29. lokakuuta 2015

#119 Kian tunti

Pidin tiistaina Kialle tunnin, niin kuin jo viime postauksessa asiasta mainitsin.


Aloitettiin kävelemällä pitkin ohjin ja laitoin sillä aikaa kaksi puomia peräkkäin sekä tötsiä mitä pujotella. Tehtiin melko kauan käynnissä rentoa työskentelyä, jottei Läiskä olisi ollut niin innoissaan ja koko ajan menossa. 


Ensin käveltiin kahden puomin ylitse ja pujoteltiin tötsät. Kun tämä sujui hyvin, niin otettiin puomin päälle pysähdykset. Kia sai Laikun hyvin pysähtymään ja poika malttoi hyvin odottaa. 


Sitten alettiin ravissa tekemään pujottelua, Laikku yritti luistaa tehtävästä ja Kialla olikin täysi työ saada Läiskä tottelemaan. Poika ei olisi millään halunnut kääntyä toiseksi viimeiseltä tötsältä. 

Videosta pysäytettyjä kuvia. 
Jotenka päätin, että otan heidät liinaan ja juoksin pariin kertaan tötsät pujotellen. Kia sanoikin, että hoksasi miten kannattaa noista mennä. 

Nämäkin on videosta napattuja, jotenka laatu on mitä on
Sitten otin heidät liinaan ja liinassa ravaillessa mietittiin tarkemmin sitä istuntaa. Vasempaan meni kaikki todella hyvin, istunta oli melko rauhallinen sekä ohjaus sujui hyvin. Tähän suuntaa kun oli ravailtu melko kauan niin vaihdettiin suuntaa. Toiseen suuntaan oli hankalampaa ohjaaminen ja ympyrä pieneni helposti. Ravailtiin tähänkin suuntaan sen aikaa, että ympyrä pysyi sopivan kokoisena. Lopuksi käveltiin pitkät loppukäynnit ja kertailtiin mitkä asiat tunnilla sujui hyvin ja mihin pitää kiinnittää enemmän huomiota. Saatte nauttia videosta, äänien kera. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

#209 Sunnuntai

Erisukuisetsuomenhevoset  kommentista sain idean, että kerron teille miten Laikun kanssa treenailen viikossa itsekseni. Yritän kuvata mahdol...

Suosituimmat