torstai 13. huhtikuuta 2017

#189 Esteitä Paddyllä

Viime perjantaina Jemina tuli meille ja mentiinkin samantien tallille. Päätettiin hypätä Pädillä sekä Laikulla. Kumpikaan meistä ei ole ennen hypännyt Pädillä, joten aloitettiin ihan pienistä. 

Unohtakaa toi mun ilme.. Kuvat ja videot ©Jemian

Jemina ratsasti Paddyn ensin, voitte lukea lisää hänen blogistaan, kunhan saan annettua kuvat ja videot hänelle. Jeminalla meni hyvin ja itse vielä hyppäsin selkään hetkeksi. 


Aloitin kävelemällä, mutta lähes heti nostin laukan ja tulin puomeja laukassa. Paddy oli koko ajan menossa reippaasti eteenpäin ja sitä perus jumitusta ei tullut kuin pari kertaa. Heti kun oli herellä ja muistutti raipalla, niin ne jäikin siihen.

Aloin tulemaan esteitä satunnaisessa järjestyksessä. Koko ajan oli ihan super kivaa, vaikka alkuun hieman jännitti, sillä ties millon olen hypännyt jolla kulla muulla kuin Laikulla.

Esteet sujui kuitenkin tosi kivasti, esteiden välissä piti hieman muistuttaa pohkeella, jolloin poika hyppäsi tosi kivasti. Paddyllä ei paljoa ole hypätty eikä aikoihin, mutta hauskaa oli kaikilla. Kerran Pädi tuli ohi esteen, koska Jemina oli vaihtanut paikkaa ja oli pojasta niin pelottava. Tunsin kaukaa, että nyt ollaan menossa ohi, mutten kerennyt korjata tilannetta tarpeeksi.


Pädillä hypätessä on aina pakko olla keskellä satulaa, sillä satula tuppaa helpolla kippaamaan. Ihan hyvä, niin tulee opeteltua keskellä satulaa olemista. Kauaa en hypännyt pojalla, ettei treenistä tule liian rankka ja lihakset jumiudu. Hyppääminen tunuti tosi kivalta ja melko helpoltakin, sillä oletin sen olevan vaikeampaa.

Linkki

Hirmu suuren eron huomasin siinä, kun en ole aikoihin pitänyt ratsastushousuja ja saappaita, miten paljon helpommalta ja paremmalta tuntui mennä niillä. Tuntui siltä ja jopa näyttikin, että jalka oli aika kivasti paikallaan koko ajan. Yläartaloon en tajunnut kiinnittää huomiota, mutta askel kerrallaan. 

4 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus ja kiva video:) Todella suloinen hevonen tuo Paddy.

    VastaaPoista
  2. Näyttääpäs tupsujalan meno niin hauskalta! Ihan innoissaan näyttääkin esteitä hyppäävän ja hyvällä tyylillä :) Pääsisipäs sitä itsekin joskus kokemaan tuommoisella hyppäämisen. Meidänkin tallilla on kyllä yksi cobbi, mutta se on vähän laiskanpuoleista sorttia ettei siitä varmana mitään tulisi :D

    VastaaPoista

#209 Sunnuntai

Erisukuisetsuomenhevoset  kommentista sain idean, että kerron teille miten Laikun kanssa treenailen viikossa itsekseni. Yritän kuvata mahdol...

Suosituimmat