sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

#191 Laikulla hyppyjä

Eilen me mentiin Kian kanssa tallille, joskus kuuden aikoihin. Laitettii Paddy ja Laikku kuntoon. Perjantaina hyppäsin Paddyllä, joten tänään ajattelin ensin ratsastaa Pädin läpi ja sen jälkeen hieman hyppiä Laikun kanssa. 


Kia ratsasti Laikulla sillä aikaa kun minä menin Pädillä. Noin puolentunnin jälkeen vaihdettin niin, että minä hyppään Laikun selkään ja Kia taluttaa Pädiä.

Aloin lähes heti ravailemaan Laikulla, tuntui niin ihanalta olla tutussa satulassa ja yllättyä miten "helpolta" ratsastus tuntui. Lähinnä siksi, kun oon niin tottunut Laikkuun ja suurinpiirtein tiedän mitä pitää tehdä.

Ensin tulin esteitä matalalla korkeudella, yrittäen saada laukan pysymään tasaisena. Tämä onnistui ihan kivasti, heti kun lopetin ylinmääräsen sähläämisen. Kia nosti esteitä, jolloin mä aloin miettimään liikaa ja nypin laukan liian lähelle tai ajoin liiaksi, jolloin hyppy lähti kaukaa.


Laikku hyppäsi kumminkin joka kerta, mikä on hieno juttu, koska välillä sähläsin ihan omiani enkä istunut satulassa.. Kumminkin haettiin tasasta laukkaa molempiin suuntiin ja kun se onnistui niin lopetin. Vaihdettiin taas heppoja ja lopuksi mentiin maastoon kävelemään.

Laikku oli tosi kiva ratsastaa ja koko ajan menossa eteenpäin, välillä liikaaki. Hanskat oli liukkaat, joten ote lähti ohjista helposti. Poika teki välillä hassuja hyppyjä tasasella, taisi olla hieman innoissaan. Ite lähin välillä myötäämään liikaa, mutta parempi niinpäin kun jäädä ohjiin kiinni. Tein videon tällä kertaa ääniraidallisena, laatu on mitä on, mutta mitä piditte?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

#209 Sunnuntai

Erisukuisetsuomenhevoset  kommentista sain idean, että kerron teille miten Laikun kanssa treenailen viikossa itsekseni. Yritän kuvata mahdol...

Suosituimmat