lauantai 22. huhtikuuta 2017

#193 Puomeja Paddyllä

 Tiistaina oli kaunis aurinkoinen päivä, joten päätin ensin hypätä Laikulla, jonka jälkeen enin Paddyllä puomeja. Pädi on vielä tosi kokematon esteillä, eikä puomitkaan ole tuttu juttu, joten siksi sähläystä on enemmän tai vähemmän minun ja hevosen puolelta. Pädi osaa tosi kivasti itsekkin ratkaista mihin ja millon niitä jalkoja laitetaan, mutta tarvitsee vielä paljon paljon apua ja treeniä. Itselleni on myös se hankalaa, etten ole oikeastaan hypännyt kellään muulla kuin Laikulla, eikä Pädi tietenkäään toimi niin kuin Laikku saati ratkaise asioita samalla tavoin. Minä en ole ammattilainen, mutta yritän parhaani. Ehkä me joskus päästään Paddyn kanssa jollekkin tunnille. 

Aloitin ihan rauhassa verryttelemään, kävin askellajit läpi, ennen kuin aloin tulemaan puomeja. Paddy oli tosi innoissaan ja kiisi puomeille, välillä piti ihan tosissaan ajatella, ettei laukka kiihdy liikaa. 


Kuvat eivät ole tältä päivältä
Aloin tulemaan puomeja milloin missäkin järjestyksessä. Välit eivät olleet hyvät, joten tulin alas, siivosin tolpat pois ja vaihdoin puomi tehtävää. Tehtävässä oli kolme puomia hieman kaarevasti, melko lähellä uraa. Tehtävä ei ollut helppo, ei olisi ollut helppo vaikka olisin Laikulla mennyt. Sitä ei videosta näe, mutta helppo se ei ollut.

kuvat © Jemina

Pädi oli koko ajan menossa eteenpäin ja osasi niitä jalkojakin melko oikein sovittaa. Tietenkin virheitä tuli tehtyä, mutta mitäpä tuosta. Molemmilla oli hauskaa. Tehtiin harjoitusta niin kauan, että se tuntui hyvältä molemmille, ilman ylinmäräistä sähläystä. Paddy on positiivisesti yllättänyt minut ja olenkin nyt innostunut treenaamaan tätä poikaa ja yritän parhaani mukaan viedä Paddyä eteenpäin. Lopuksi teimme hyvän loppu verryttelyn ja keskityimme siihen, ettein vauhtia ole liikaa. Lopuksi venyttelimme kunnolla ja hyppäsin alas kävelemään loppu käynnit. 


Videosta puuttuu tosi paljon, mutta rakas kamerani temppuili eikä videot tallentuneet. Sain joitain pätkiä ja laitoinkin ne kaikki, enkä valinnut parhaita. 

2 kommenttia:

  1. Minä se niin tykkään tästä Tupsujalasta! Tahtoo oman! :D
    Hienoja olette ja tahdikasta menoa :) Olen itse mennyt tasan kerran tupsujalalla, ja oli kyllä kivaa- jotain upeaa mahtipontisuutta niissä liikkeissä on!

    VastaaPoista
  2. Kuvan näköstä menoa taitaa olla räppäri toi baddy

    VastaaPoista

#209 Sunnuntai

Erisukuisetsuomenhevoset  kommentista sain idean, että kerron teille miten Laikun kanssa treenailen viikossa itsekseni. Yritän kuvata mahdol...

Suosituimmat