maanantai 17. huhtikuuta 2017

#192 ilman satulaa

Sunnuntaina 9.4 oltiin Jempun kanssa tallilla. Oli aivan mielettömän ihana ilma! Kaikki kuvat ja videot C Jemina.

Laitettiin Laikku melko nopeasti kuntoon ja Jemina meni jo verkkaamaan sillä aikaa kun mä siivosin karsinaa. Kun Jemppu oli hetken aikaa ratsastanu, hyppäsin vuorostani selkään. Mentiin ihan rennosti, hieman siirtymisiä ja pari ravi lisäystä yritettiin tehdä. Laikku oli koko ajan tosi vino, enkä saanut sitä ratsastettua suoraksi saatika takapäätä kunnolla liikkeeseen mukaan. Pian otinkin laukan ja alkuun tein pari vaihtoa.


Vaihdot eivät sujuneet mitenkään super hyvin, joten lopetin kun sain pari sujuvaa vaihtoa. Omassa asennossa oli paljon korjattavaa ja etenkin jalka pisti silmään, tehdessäni videota.


Laikku oli ihan kivasti menossa eteenpäin, ravissa tempon lisäys meinasi koko ajan rikkoutua laukalle. Kumminkin oli tosi kiva ratsastus ja hyvä seura vaikutti asiaan paljon.

 Jemina vielä loppu verkkasi laikun. Tein pienen koosteen ratsastuksesta, jätin tällä kertaa videoon niitä epäonnistumisiakin.

2 kommenttia:

#209 Sunnuntai

Erisukuisetsuomenhevoset  kommentista sain idean, että kerron teille miten Laikun kanssa treenailen viikossa itsekseni. Yritän kuvata mahdol...

Suosituimmat